Reservaties

Voor onze reservaties en boekingen werken wij samen met de boekingscentrale van het Centrum voor Jeugdtoerisme (CJT). Op hun website kan je direct al de prijzen en vrije periodes bekijken, je vindt ons bij de verblijfplaatsen onder de provincie Antwerpen. Voor reservaties klik hier.

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en promoties!


    Inschrijven
    Uitschrijven
« Terug

De Waterval

Capaciteit: 28 personen

Vakantieverblijf De Waterval biedt met een capaciteit van 28 personen een perfect verblijf voor grotere groepen. De Waterval is uitgerust met alle modern comfort.

Naast een voldoende grote eetzaal (40m²) beschikt De Waterval over een gemeubelde en verwarmde dagzaal van 36 m². Dé grote troef van De Waterval is ongetwijfeld de verwarmde speelzaal van 120 m². Tijdens warme lente- en zomeravonden geniet u van de gezellige, overdekte buitenruimte met een vuurkorf.

De Waterval telt 10 slaapkamers die variëren van twee tot en met vier bedden. Elke slaapkamer beschikt over een wastafel.
    De Waterval is volledig aangepast aan rolstoelgebruikers en heeft de nodige verzorgingsfaciliteiten voor mensen met een handicap. Het beschikt over het toegankelijkheidslabel A van Toerisme Vlaanderen.

Reserveer onlineOntdek hier onze prijzen, de vrije data en boek De Waterval voor uw onvergetelijke vakantie.

Voor de boekingen werken wij samen met het Centrum voor Jeugdtoerisme vzw.