Reservatie / beschikbaarheid

Reserveer hier uw onvergetelijke vakantie!

Nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten en promoties!


    Inschrijven
    Uitschrijven
« Terug

San Marco (6 8 p.)

Capaciteit: 6 à 8 personen

Gelegen op de zeedijk tussen Oostende en Mariakerke geniet u hier met 6 à 8 personen van een prachtvakantie aan onze Belgische kust. Het gelijkvloerse appartement met rechtstreekse toegang is volledig aangepast aan de noden van mensen met een handicap en rolstoelgebruikers. Vanuit het appartement hebt u een mooi uitzicht op de passanten op de dijk en over de zee.

Aangepaste bedden
Dit appartement met drie slaapkamers bevat twee elektrische hoog-laag bedden waarvan één met bedsponden. Er zijn in totaal twee tweepersoonsbedden, drie eenpersoonsbedden en één tweepersoons uittrekbare slaapbank. Neem hiervoor de nodige hoesovertrekken mee.

Handy-move
Het appartement heeft een Handy-move. Deze aan het plafond bevestigde rail loopt van muur tot muur. (zie foto) Het systeem hangt zowel boven het bad, het toilet als de bedden. Er zijn twee draagsystemen: één met draagbeugels en één systeem voor draagzakken. De draagzakken zelf zijn niet aanwezig. Alle ruimtes in het appartement zijn zo ingedeeld dat rolstoelgebruikers er vlot kunnen manoeuvreren. 


meer info:
  Adres:
Zeedijk 123
8400  Oostende

Bekijk de beschikbaarheid en reserveer uw vakantieappartement